Japonski trakovi govedine z mini krompirčki

Food Service

Celostne rešitve za gostinstvo !

Japonski trakovi govedine z mini krompirčki

Sestavine – za 4 osebe

400 g mini krompirčkov McCain Mini Parisiennes (100% kuhani)

450 g na trakove narezane govedine

2 žlici sončničnega olja

150 ml terijaki omake

Rdeča paprika

Zelena paprika

Sezam

 

V ponvi segrejte žlico sončničnega olja. Krompirčke popecite, dokler ne postanejo zlatorjavi. Papriki narežite na trakove. V voku ali ponvi segrejte še eno žlico sončničnega olja. Na trakove narezano govedino skupaj s trakovi paprik prepražite in ob tem ves čas mešajte. Prelijte s terijaki omako in premešajte. Počakajte, da se vse skupaj spet segreje. Preden postrežete, krompirčke in govedino previdno zmešajte. Postrezite v skledici, posuto s sezamom.