Namigi in nasveti

Food Service

Celostne rešitve za gostinstvo !

 • “Bi bili radi drugačni od ostalih?”

  Danes vidimo, da si je ponudba na menijih večine restavracij zelo podobna. Zato se je vse teže zares razlikovati od tekmecev.
  Pri McCainu smo o tem pojavu dobro premislili in se odločili, da vam bomo ponudili izdelke, ki bodo zares drugačni.
  Bi se radi spreminjali, ponudili nekaj novega oziroma storili kaj drugega, s čimer bi presenetili svoje stranke in presegli njihova pričakovanja?
  Tu boste odkrili številne drugače rezane izdelke, ki vam bodo v kombinaciji z McCainovo kakovostjo in strokovnostjo omogočili, da prehitite konkurenco.
  Ne glede na to, ali so avtentično rezani izdelki zares sodobni in izvirni, boste med tekmeci s prenovljeno ponudbo jedi gotovo izstopali.

 • “Odkrijte McCainovo ponudbo prigrizkov”

  Iščete izdelke za razširitev ponudbe? Iščete enostavno rešitev? Bi radi ponudili strankam tudi predjedi? Iščete izdelke, s katerimi bi izboljšali svoje solate? Iščete dodatek k meniju pijač?McCain nudi širok nabor slastnih prigrizkov, ki vam zagotavljajo visoko dodano vrednost in ki vam bodo pomagali k zadovoljstvu vaših strank.
 • “McCain in organska pridelava”

  Ni naključje, da je družba McCain v zadnjih nekaj letih postala ključni igralec na nizozemskem trgu bio krompirčka – med najpomembnejšimi načeli družbe sta namreč tudi korporativna družbena odgovornost in odgovorna potrošnja.
  Ta odgovornost se odraža v poslovanju in načinu delovanja družbe, pa tudi v tem, kako McCain sodeluje s svojimi partnerji in pridelovalci. Ti so izključno posamezniki in družbe z istim prepričanjem: zagotoviti ljudem, naravi in okolju le najboljše.
  Za vsakogar, ki želi strankam postreči z bio krompirčkom, so tu McCain Organic Frites.
  Zavoljo enakomerne kakovosti izdelka ga izdelujemo  izključno iz organskega krompirja sorte sarpo mira. Po dolgoletnih raziskavah in preizkušanju smo ugotovili, da je ta sorta odporna proti boleznim in da se njena kakovost in hektarski donos le malo spreminjata.
  Na Nizozemskem so organski kmetje, ki z veseljem pridelujejo kakovosten krompir, iz tega pa potem pri McCainu izdelujemo organski krompirček. Predelava sledi bio smernicam (SKAL), za cvrenje pa se uporablja izključno 100-odstotno organsko sončnično olje, s čimer je zagotovljeno, da dobite zdrav in kakovosten organski krompirček. To vam jamči McCain.